Företaget

Bild & Budskap är ett ungt och inspirerat företag inom foto, journalistik, dans och teater. Företaget drivs med stor energi och hög ambitionsnivå av Timea Hedlund. Timea har ett flertal utbildningar inom fotografering, journalistik, dans och teater. Hon är också utbildad grundskolelärare.

– Jag vill skapa bilder som fångar det levande och vackra som finns överallt runt omkring oss. Det är en härlig känsla att försöka fånga barns spontanitet och charmiga lekfullhet, liksom de romantiska och känsloladdade ögonblicken under en bröllopsdag. Eftersom varje fotograferingstillfälle är unikt försöker jag variera mig och skapa så personliga bilder som möjligt. Jag fotograferar gärna utomhus i befintligt ljus, men erbjuder också inomhusfotografering i min nybyggda, rymliga ateljé.

Eftersom jag fotograferar digitalt kan jag erbjuda såväl spännande och nytänkande slutprodukter som mera traditionella fotografier.

Jag anser att det konstnärliga utförandet som präglar min porträttfotografering är minst lika viktig vid produktfotografering för företag, framtagning av tryckmaterial, fotografering av personal mm.

Scenbilder ligger mig varmt om hjärtat då jag själv har agerat och dansat en hel del. Det är en utmaning att fånga känslan i en föreställning eller stämningen i ett ögonblick av en konsert.

Jag åtar mig gärna bildjournalistiska uppdrag där jag får arbeta med text och bild som en helhet. Falu Kuriren, Pralin, DalaDemokraten och Gula Bladet – Dansbandsveckan är några av dem jag arbetat med. Min journalistiska bana började jag på Sveriges Radio Sjuhärad i P4 och fortsatte som reporter på TV-Malung.

Jag hoppas att min breda bakgrund, min kreativitet och min inspiration tillsammans med dina önskemål skall leda till spännande, idéfyllda och framgångsrika projekt!

Några kundröster:

”Med Timea som fotograf kan man känna sig trygg i förvissningen om att resultatet blir bra! I alla år som vi har känt henne har hon ständigt visat att hon är ambitiös och konstnärlig, har fullt med nya bra idéer och alltid arbetar med största noggrannhet. Våra senaste bilder från vårt underbara bröllop är vi alldeles speciellt nöjda med!
Tack Timea!”
Hanna & Marcus Börjesson

”Timea är en otroligt duktig fotograf, och det blir alltid något magiskt över hennes bilder. Vi är jättenöjda med hennes jobb både privat och i företaget. Titta gärna in på våran hemsida www.myckelbynsgastgiveri.se”
Angelika Tällberg, Myckelbyns Gästgiveri

”Under Svenska Dansbandsveckan i Malung produceras ’Gula Bladet’, ett nyhetsblad som utkommer med 7 nummer och i en upplaga av 22.000 ex. under veckan. Tack vare Timeas medverkan under 2007 fick ’Gula Bladet’ ett verkligt lyft. Bilderna som Timea tog kändes fräscha och moderna. De förmedlade budskapet om en aktiv, rolig och underhållande vecka. Timea skrev texterna i bladet som även de på ett fantastiskt sätt förmedlade ett budskap om en intensiv men rolig vecka – nästan dygnet runt!”
Lars Bälter, VD/turistchef Malung-Sälen

”När vi tittar på bilderna från vårat bröllop ser vi glädjen och lyckan vi kände då. Utanför föll midsommarregnet, inne i ateljén skrattade vi och sopade risgryn. Vi fick rådet av någon att njuta av dagen. Den var våran från början till slut och det syns verkligen på bilderna! Timea lyckades fånga våran lyckligaste dag i en serie bilder – allt finns med.”
Karin och Bosse

”Timea fotograferade på vårt bröllop och har tagit dopbilder på vår dotter, samt familjebilder. Hon bidrar ofta med kreativa ideér om hur korten kan tas, vilket är inspirerande och sätter igång ens egen fantasi. Man blir glatt överraskad då man får se resultatet och man upptäcker bilder som man inte visste att hon tagit, dvs. bilder ur oväntade och otraditionella vinklar – oftast de bästa bilderna! Timeas styrka ligger i att verkligen fånga speciella ögonblick och jag vill varmt rekommendera henne till andra!”
Jenny Eriksson

Bild & Budskap  |  Idbäck 155, 782 90 Malung  |  Tel 0280-102 94, Mobil: 070-579 56 24  |  info@bildbudskap  |  Följ Bild & Budskap på Facebook
Webbdesign av Mediaverket